Flankstek Rancho Angus Uruguay
Zandbergen World's Finest Meat
Flankstek Black Augus är den styckningddetalj som sitter på nötboskapens revben närmast rostbiffen. Flankstek är bäst att helsteka och därefter skiva portioner eller strimla. Kolla hur fibrerna löper utmed köttet. Om den steks och skärs rätt är detaljen mycket lik oxfilé i konsistens, smak och mörhet.
Enhet:1st=1kg
1KRT Ca 15-20kg
Ursprung:Australia
Näringsvärde per 100 g Nötkött
Kalorier 216 kcal
Proteiner 27,2 g
Kolhydrater 0 g
Fett 11,9 g
varav Mättat 5,7 g
varav Enkelomättat 2,6 g
varav Fleromättat 0,5 g
Salt 1,4 g
Aska 2,4 g
Vatten 75,7 g
Flankstek Black Augus är den styckningddetalj som sitter på nötboskapens revben närmast rostbiffen. Flankstek är bäst att helsteka och därefter skiva portioner eller strimla. Kolla hur fibrerna löper utmed köttet. Om den steks och skärs rätt är detaljen mycket lik oxfilé i konsistens, smak och mörhet.
Enhet:1st=1kg
1KRT Ca 15-20kg
Ursprung:Australia
Näringsvärde per 100 g Nötkött
Kalorier 216 kcal
Proteiner 27,2 g
Kolhydrater 0 g
Fett 11,9 g
varav Mättat 5,7 g
varav Enkelomättat 2,6 g
varav Fleromättat 0,5 g
Salt 1,4 g
Aska 2,4 g
Vatten 75,7 g
www.zandbergen.com
Vanliga frågor
Q: Kan jag beställa produktspecifikation på era produkter?
A: Vi tillhandahåller produktspecifikationer på begäran. Ring eller maila till oss så ordnar vi det.
Q: När levereras mina varor?
A: Ledtid för leverans från det att beställningen har behandlats är 1-2 arbetsdagar beroende på storlek på beställningen och var i landet varorna ska levereras.
Q: Kan vi beställa era produkter med vår egen etikett på?
A: Vi producerar gärna under ert varumärke, ring eller maila till oss för mer information.
Q: Hur länge kan jag förvara Rapsolja på mitt lager?
A: Rapsoljeprodukter håller i ca 1 år efter produktionen förutsatt att de förvaras torrt och svalt. Bäst-före-datum anges på etiketten på varje produkt.