Rib Eye 2+ Westerfläsh Tyskland


Ribeye-biffar består till största delen av longissimus dorsi-muskeln men innehåller även musklerna complexus och spinalis. Longissimus dorsi kallas också för "ribeyes öga". Spinalis kallas också "ribeye cap" och complexus är en liten muskel på framsidan av ribeye som kan klippas av av slaktaren.

Den är både smakrik och mör och kommer från det lätt bearbetade övre bröstkorgen som sträcker sig från det sjätte till det tolfte revbenet på nötkreaturen. Dess marmorering av fett gör den mycket bra för snabb och varm matlagning.

Mer info Mindre info

Artikelnr KKP0052

Ribeye-biffar består till största delen av longissimus dorsi-muskeln men innehåller även musklerna complexus och spinalis. Longissimus dorsi kallas också för "ribeyes öga". Spinalis kallas också "ribeye cap" och complexus är en liten muskel på framsidan av ribeye som kan klippas av av slaktaren.

Den är både smakrik och mör och kommer från det lätt bearbetade övre bröstkorgen som sträcker sig från det sjätte till det tolfte revbenet på nötkreaturen. Dess marmorering av fett gör den mycket bra för snabb och varm matlagning.

Vanliga frågor

Q: Kan jag beställa produktspecifikation på era produkter?
A: Vi tillhandahåller produktspecifikationer på begäran. Ring eller maila till oss så ordnar vi det. 

Q: När levereras mina varor?
A: Ledtid för leverans från det att beställningen har behandlats är 1-2 arbetsdagar beroende på storlek på beställningen och var i landet varorna ska levereras.

Q: Kan vi beställa era produkter med vår egen etikett på?
A: Vi producerar gärna under ert varumärke, ring eller maila till oss för mer information.

Q: Hur länge kan jag förvara Rapsolja på mitt lager?
A: Rapsoljeprodukter håller i ca 1 år efter produktionen förutsatt att de förvaras torrt och svalt. Bäst-före-datum anges på etiketten på varje produkt.  

 

Behöver du hjälp?

Vår trevliga kundtjänst hjälper dig besvara alla dina frågor.

Öppettider

Mån-Fre: 09:00 - 18:00
Lördag: 11:00 - 17:00
Söndag: Stängt

Din produkt är tillagd

×